El passat dissabte 30 de setembre, les participants del projecte Incuba Dones Barcelona van ser part activa de les Festes del barri d’Hostafrancs de Barcelona.
De manera conjunta van elaborar un projecte comunitari emmarcat dins de la programació d´Incuba. Aquest projecte comunitari titulat “La festa de la Creativitat” tenia per objectiu que l’equip d’alumnes redactessin, organitzessin i portessin a terme, de manera autònoma i autogestionada, una iniciativa dirigida al conjunt de la ciutadania per tal d’enfortir el teixit i la cohesió social del barri.

Van dur a terme diversos tallers, entre els quals destaquem: Música i dansa creativa (un taller per experimentar amb el moviment i la dansa lliure amb música en directe), Macramé (descobrir la tècnica del macramé), Pintura de robes (experimentar el fet de crear i reciclar una peça de roba), Gimcana! Joc i esport (jocs relacionats amb l’esport, la vida saludable i la creativitat) i Educatiu: cervell i creativitat (A través de diferents jocs mentals i creatius descobrirem quines són les parts del cervell que interactuen per afavorir la creativitat, donant explicació neurobiològic les experiències viscudes).

La jornada es caracteritzà va gaudir d’una gran afluència i participació de veïns/es de totes les edats, els quals van poder gaudir d´una jornada lúdica i cultural a l’aire lliure.