Projecte

Incuba Dones Barcelona és un projecte d’intervenció social per la millora de la convivència ciutadana i la cohesió social. Aquesta acció ofereix un espai de formació i creixement d’idees emprenedores de caràcter comunitari, controlat i protegit, per a que dones d’escàs poder adquisitiu de diferent precedència i nacionalitat puguin construir la seva pròpia iniciativa comunitària, promocionant la interculturalitat i l’auto-ocupació dels col·lectius més vulnerables.

Per fer-ho, el projecte ha creat una formació de qualitat, a través de la potenciació de l’acció comunitària, dels talents personals, l’empoderament i la creativitat, així com oferir les eines adequades per crear el seu projecte comunitari o pla d’empresa, la recerca de finançament i sostenibilitat de la iniciativa.

Beneficiàries

Aquesta acció està dirigida a dones d’escàs poder adquisitiu, de diferents procedències i orígens culturals, residents a la ciutat de Barcelona, amb capacitat de lideratge i motivació per formar-se en participació social i enfortiment comunitari a través de l’auto-ocupació i l’emprenedoria comunitària. Per poder accedir a la formació les candidates hauran de complir els requisits següents:

  • Ser dones majors d’edat residents a Barcelona.
  • Tenir un projecte emprenedor.
  • Domini del català o castellà.
  • Assistència mínima del 80% de les sessions.

Inscripció

Les persones que vulguin inscriure’s a Incuba Dones Barcelona han d’omplir el formulari de contacte que trobaran a continuació. Les persones organitzadores del projecte es posaran en contacte amb les participants per poder realitzar una entrevista personal abans de començar el curs.

Formulari d’inscripció

Vols accedir al campus virtual?